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in a safe operating condition and in conformity with these regulations.”

From the foregoing it appears that the regulations apply generally to all liquefied
petroleum gas equipment, vessels and systems, including those located at refineries.

It is noted that refineries are excluded from certain provisions of the regulations.
Thus, they are excluded from the requirement of Section 4 which calls for the sub-
mission to the State of plans and specifications for a proposed installation. Likewise,
refineries are excepted from the requirements set forth in Section 5 of the regulations
with reference to permits for operation. This exception is conditioned, however, upon
compliance with the balance of the regulations under the supervision of the Bureau
of Engineering and Safety. Thus, Section 5.0, subparagraph d, provides:

“excepting from these requirements new or existing vessels, equipment,
systems or modifications thereto in any factory, mill, workshop, place where
goods are manufactured, printery, newspaper plant, public utility generating
station, refinery, mine or quarry which shall conform to these regulations
under the supervision of the Bureau of Engineering and Safety of the Depart-
ment of Labor and Industry.” (Italics ours)

Except to the extent noted above it is our conclusion that refineries in this state
are subject to the State Police liquefied petroleum gas regulations adopted on January
2, 1951,

Very truly yours,

Grover C. RICEMAN, Jr.
Attorney General

By : TroMAs L. FRANKLIN
Deputy Attorney General
TLF:lc

JaNuary 9, 1956
Mr. ReuBeN C. Strousk, Chairman
Hunterdon County Board of Elections
Flemington, New Jersey

FORMAL OPINION, 1956—No. 1

Dear MR, STROUSE :

You request our opinion as to whether your County Board of Elections should
count and canvass absentee ballots voted in school elections.

Chapter 211 of the Laws of 1953 is known and may be cited as the “Absentee
Voting Law (1953)"—N.J.S.A. 19:57-1 et seq., P.L. 1953, c. 211, p. 1577.
The Absentee Voting Law by section 3 provides:

“3. The following persons shall be entitled to vote by absentee ballot in
any election to be held in this State in the manner hereinafter provided.”

The statute then defines a “military service voter” and a “civilian absentee voter”,
and the mamner of obtaining ballots.
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Section 6 of the act further provides:

“6. In the case of any State-wide or county-wide election, the application
or request shall be made to the county clerk of the county.

In the case of any municipal election, the application or request shall be
made to the clerk of the municipality; in the case of any school election, the
application or request shall be made to the district clerk of the school district
and in the case of any election to be held in any fire district, road district,
sewerage district, street lighting district, water supply district or other special
district, other than a municipality, created for specified public purposes within
one or more municipalities, the application or request shall be made to the
commissioners or other governing or administrative body of the district, or to
the clerk of any municipality in, or forming part of, the district, in which
such election district is situated, and in case such application or request is
made to any such officer other than the county clerk, such officer shall forward
the same to the county clerk forthwith.”

*® ko ok

With respect to the count and canvass of absentee ballots, section 31 of the act
provides:

“31. On the day of each election each county board of elections shall open
in the presence of the commissioner of registration or his assistant or assistants
the inner envelopes in which the ahsentee ballots, returned to it, to be voted in
such election, are contained, except those containing the ballots which the
board or the County Court of the county has rejected, and shall remove from
said inner envelopes the absentee ballots and shall then proceed to count and
canvass the votes cast on such absentee ballots, but no absentee ballot shall
be counted in any primary election for the general election if the ballot of the
political party marked for voting thereon differs from the designation of the
political party in the primary election of which such ballot is intended to be
voted as marked on said envelope after the canvass is completed, the respective
county boards of election shall certify the result of such canvass to the county
clerk or the municipal or district clerk or other appropriate officer as the case
may be showing the result of the canvass by ward and district, and the votes

so counted and canvassed shall be counted in determining the result of said
clection.”

It will be noted that this section authorizes and directs the county board to certify
the result of such canvass to the district clerk, or other appropriate officer as the case
may be.

The office of District Clerk was first created by the original school law of 1903,
and presently the power to appoint is detailed in R.S. 18:7-69, P.L. 1953, Chapter 255.
The title of District Clerk was changed to that of Secretary, (R.S. 18:7-68, P.L. 1953,
¢c. 255, p. 1751). This amended section in substance provided that the title of every
district clerk in office from July 1, 1953 is changed to that of secretary.

The Absentee Voting Law should be liberally construed to effectuate its purposes
and the cited sections clearly contemplate that a “military service voter” and “civilian
absentee voter” may vote in school elections and the statute imposes upon the county
hoards of election a duty to count and canvass such absentee ballots. They should be
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treated and counted in the same manner as absentee ballots for the general election
and the result of the canvass certified to the appropriate district clerk,

Very truly yours,

Grover C. RicaMmAaN, Jr.
Attorney General

By: JosepH LANIGAN
Deputy Attorney General
JL:MG

January 11, 1956
Mr. WiLLIAM J. JOSEPH
Assistant to Secretary
Division of Pensions
State House Annex
Trenton, New Jersey

FORMAL OPINION, 1956—No. 2

DeAR MR. JOSEPH :

You have asked our opinion as to whether a teacher who retires as a member of
the Teachers’ Pension and Annuity Fund upon full retirement allowance at a time
when she lacks a sufficient period of service in order to be covered by Social Security
may continue to be paid such full retirement allowance in the event she subsequeatly
becomes eligible to receive Social Security benefits by reason of public employment
covered by Social Security.

You have brought to our attention a situation which may likely come about now
that, by virtue of the authority of c. 37, P.L. 1955, the State Agency for Social Se-
curity has entered into a contract with the Secretary of the United States Department
of Health, Education and Welfare for the purpose of extending Social Security
coverage to members of the Teachers’ Pension and Annuity Fund effective Jan-
wary 1, 1955. You ask us to contemplate a situation in which a teacher retires
on full retirement allowance effective March 31, 1956, at a time when she will
have only five quarters of coverage under Social Security instead of the six quar-
ters which are necessary to entitle her to Social Security beneflts. You ask us
to assume further that such teacher is immediately re-employed as of April 1,
1056 as a substitute teacher, a position which is not covered by the Teachers’
Pension and Annuity Fund, but which would be covered by Social Security. As a
result of such employment for a period of three months, such teacher would obtain
her sixth quarter of Social Security coverage, thereby making her eligible to receive
Social Security benefits if she has attained the required age. Incidentally, during this
three month period of employment as a substitute, she might still continue to receive
her pension inasmuch as R.S. 43:3-5, as amended, removes the disqualification estab-
lished by R.S. 43:3-2, as amended, against a pensioner holding public employment in
the case of a retired member of the Teachers’ Pension and Annuity Fund who is
employed by the State, county, municipality, or school district “at a salary or compen-
sation of not more than seven hundred fifty dollars ($750.00) per year.”

Specifically, you ask whether or not, in the situation outlined in the paragraph



