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approval of the Commissioner of Health before such an ordinance could become
effective.

In summary, it is our opinion that both a fair reading of the statute and a con-
sideration of the legislative history indicates that there is no limitation on the expres-
sion “any municipality’” in L. 1959, c. 20. A municipality adopting an ordinance
extending the time for open dumping under this act must obtain the approval of the
Commissioner of Health before the ordinance can become effective.

Very truly yours,

Davip D. FurMAN
Attorney General

By: Wirtiam I.. Bovan
Deputy Attorney General

Juwg 30, 1959
HonorarLE Joun A, KErvick
State Treasurer
State House
Trenton, New Jersey

MEMORANDUM OPINION 1959—P-13

Dear Mr. KERVICK :

You have requested our opinion as to the proper interpretation of paragraph 2
of N.J.S.A. 18:13-112.22 with regard to the payment of interest. This paragraph
reads as follows:

“Upon the submission of such evidence as the board of trustees may
require, the board of trustees shall refund to any member, at his request,
that part of his accumulated deductions which were paid into the retirement
system as a result of deductions based on payments to him over and above
compensation as defined in this act.”

The above quoted section provides for the refund to a member, at his request, of
that part of his accumulated deductions which were paid into the retirement system
based on deductions of payments to him over and above his actual compensation.
Compensation is defined in N.J.S.A. 18:13-112.4(d) as “** * * the contractual salary
for services as a teacher * * **. Accumulated deductions are defined by N.J.S.A.
18:13-112.4(a) as follows:

“‘Accumulated deductions’ means the sum of all the amounts, deducted
from the compensation of a member or contributed by him, including interest
credited prior to January 1, 1956, standing to the credit of his individual
account in the annuity savings fund.”

Thus, where a member has made contributions to the Teachers’ Pension and
Annuity Fund which were based on payments made to him over and above his
actual contractual salary for services as a teacher, such member may request a
veturn of these contributions including interest credited prior to J anuary 1, 1956,
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Your specific question is whether interest should have been credited on any such
deductions, which have been returned to a member, to January 1, 1956 or to June 30,
1955 in accordance with your regular procedure of crediting interest to a member’s
accotnt yearly on the 30th of June.

It is our opinion that interest should have been credited only to June 30, 1955 on
deductions which were returned to members pursuant to paragraph Z of N.J.S.A.
18:13-112.22. Had the Legislature intended that interest be credited to January 1,
1956, they would have so provided. See for example, paragraph 1 of N.J.S.A.
18:13-112.22 which provides for the return of excess contributions together “with
regular interest to January 1956.” There is no provision for the payment of interest
in paragraph 2 of N.J.S.A. 18:13-112.22 so we must look to 18:13-112.4(a) wherein
accumulated deductions are defined as the sum of all amounts contributed by a
member “including interest credited prior to January 1, 1956.” As pointed out supra,
interest would have been credited to these accounts on June 30, 1955 with no additional
credit during that year. Thus, the only interest credited prior to January 1, 1956 would
be that interest credited on June 30, 1955. You are accordingly advised that since
no interest was credited on any of these accounts after June 30, 1955 no additional
interest should have been paid in returning any such deductions.

Very truly yours,

Davip D. FURMAN
Attorney General

By: JUNE STRELECKI
Deputy Attorney General

Junt 30, 1959
HonNoraBLE JoHN A. KERVICK '
State Treasurer
State House
Trenton, New Jersey

MEMORANDUM OPINION 1959—P-14

DrAr MR, Kervick:

You have requested our opinion as to the proper interpretation of the term
“regular interest to January 1, 1956” as used in N.J.S.A. 18:13-112.22.

N.J.S.A. 18:13-112.22 reads in pertinent part as follows:

“Any contributions made by a member which are in excess of (a) those
required on the basis of the rate of contribution initially certified and any
changes in such rate in accordance with section 5 of this act, and (b) any
contributions made by the member for the purchase of prior service credit
shall be refunded with regular interest to January 1, 1956, to the member
or his beneficiary or estate or shall, at his request, be used at retirement with
regular interest, to provide an annuity of equivalent actuarial value which
shall be in addition to his retirement allowance as computed in accordance
with section 44.”



